HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M14 5G iși face apariția oficială

Samsung Galaxy M14 5G iși face apariția oficială

Samsung Galaxy M14 5G

Samsung Galaxy M14 5G tocmai a fost listat oficial. Într-un mod oarecum ciudat, atât pentru un telefon din seria Galaxy M, dar mai ales pentru tot contextul geo-politic actual, dispozitivul își face apariția tocmai în Ucraina. Împarte destul de multe trăsături cu fratele său Galaxy A14, dar vine și cu o diferență notabilă.

Aceasta se regăsește la nivel de acumulator, acolo unde noua apariție propune o capacitate de 6000 mAh (în loc de 5000 mAh). Viteza de încărcare a bateriei rămâne neschimbată, de 15W.

Ambele telefoane se bazează pe un chipset proprietar Exynos 1330. Dar Samsung Galaxy M14 5G vine cu doar două combinații posibile de memorii din cele patru ale fratelui său. Ambele cu 4 GB de RAM, una cu 64 GB memorie internă și una cu 128 GB. Există și un slot microSD, chiar unul dedicat.

În rest, cele două telefoane sunt identice, cu același display PLS LCD cu diagonală de 6.6 inchi, rată de refresh de 90 Hz și rezoluție de 2408 x 1080 pixeli (aspect 20:9). Camera selfie este de 13 MP, iar pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de două camere de câte 2 MP fiecare (adâncime și macro).

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Samsung Galaxy M14 5G vine în trei variante de culoare: Navy Blue, Light Blue și Silver. Prețurile (valabile în Ucraina) sunt de aproximativ 220 dolari, respectiv 240 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare aleasă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep