HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A54 listat pe site-urile companiei

Samsung Galaxy A54 listat pe site-urile companiei

Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 este la câteva zile distanță de momentul apariției sale oficiale. Unele subsidiare ale companiei coreene nu prea au mai avut răbdare și au listat deja teasing-uri cu telefonul. Afișe din care se vede gama de culori în care va fi disponibil terminalul, dar și sistemul foto compus din trei camere de pe spatele telefonului.

Alte listări tot oficiale prezintă accesorii ale terminalului. Mai exact o husă de tip cover care vine și ea în câteva opțiuni de culoare.

Chiar dacă aceste postări (de teasing) nu lasă la vedere detalii tehnice legate de telefon, Samsung Galaxy A54 nu prea are cu ce să surprindă. Configurația sa a fost subiectul mai multor runde de leak-uri, așa că se cam știu toate detaliile sale tehnice.

Dispozitivul se va baza pe un chipset Exynos 1380. Memoria RAM va fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB sau 256 GB. Senzorul foto principal va fi de 50 MP și va fi ajutat de un ultrawide de 12 MP și de o cameră macro de 5 MP.

Camera selfie va avea un senzor de 32 MP și va fi integrată într-un orificiu din ecranul Super AMOLED de 6.4 inchi (rezoluție fullHD+, rată de refresh 120 Hz, senzor de amprentă integrat sub display)

Acumulatorul lui Samsung Galaxy A54 va avea o capacitate de 5000 mAh și se va încărca cu 25W.

via GSM Arena  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep