HomeFeaturedFocusApple Music Classical este o nouă aplicație pentru ascultarea muzicii

Apple Music Classical este o nouă aplicație pentru ascultarea muzicii

Pentru că există persoane care au cerut o modalitate mai simplă de a accesa muzica clasică din colecția Apple Music, compania din Cupertino a anunțat ieri că începând cu 28 martie va fi disponibilă aplicația Apple Music Classical. Este doar o nouă interfață ce poate fi folosită cu abonamentul Apple Music și care oferă accesul direct doar la muzica clasică.

Prin intermediul ei utilizatorii vor putea să caute conținut pe baza numelui compozitorului, a dirijorului sau chiar a numărului de catalog. Pentru că ascultătorii de muzică clasică sunt și mai pretențioși, Apple spune că în colecția Apple Music Classical va exista cel mai ridicat nivel de calitate audio (192 kHz/24-bit Hi-Res Lossless), inclusiv opțiuni de ascultare surround.

După cum am spus, pentru folosirea acestei aplicații e nevoie de un abonament Apple Music (Individual, Student, Family sau Apple One) și ea va fi disponibilă și în România. Pentru folosire e nevoie de un aparat ce are minim iOS 15.4.

La un moment dat Apple Music Classical o să ajungă și pe Android, pentru moment există în App Store cu opțiunea de precomandă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep