HomeFeaturedFocusToate telefoanele iPhone 15 vor avea Dynamic Island

Toate telefoanele iPhone 15 vor avea Dynamic Island

iPhone 15

Informația conform căreia toate telefoanele din seria iPhone 15 vor avea Dynamic Island a mai circulat. Acum ea primește un fel de confirmare din partea unui producător de componente, care pune la vedere și niște sticle de proitecție a ecranului drept dovadă. Mai mult, se pare că modelele Pro din această generație vor avea rama laterală realizată din titan.

Asta pentru că Apple continuă să păstreze anumite elemente noi ca fiind exclusive pentru modelele Pro, cel puțin pentru o generație. Pare să fie o strategie sănătoasă, vânzările tind să confirme acest lucru.

Și nu doar la nivel de construcție vom avea aceste diferențe. Generația iPhone 15 va fi echipată cu procesorul proprietar A17 Bionit, dar doar pentru modelele Pro. Versiunile standard se vor bucura de chipset-ul de anul trecut, A16 Bionic.

Revenind puțin la rama laterală, aceasta va integra acum acele butoane solid-state, care vor integra un 3D Touch haptic feed-back pentru a confirma că s-a înregistrat apăsarea de buton. Și acest feature va fi introdus doar pe modelele Pro. Cele standard își vor păstra butoanele fizice prezente și până acum.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep