HomeFeaturedFocusVivo X Fold2 a trecut prin AnTuTu Benchmark

Vivo X Fold2 a trecut prin AnTuTu Benchmark

Vivo X Fold2

Viitorul foldable al companiei chineze a fost testat în AnTuTu Benchmark, unde a lăsat la vedere câteva detalii tehnice. Vivo X Fold2 a reușit un scor impresionant, care îi confirmă, alături de trăsăturile evidențiate de testare, statutul de flagship.

Dispozitivul vine echipat cu un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune pentru Androide. Unitatea testată avea o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB. A rulat un Android 13, cel mai probabil cu o interfață proprietară peste el. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh, care se va putea încărca cu până la 120W (50W wireless).

Vivo X Fold2 va avea un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de două camere de 12 MP fiecare. Una ultrawide și una telephoto. Ecranele telefonului, atât cel interior, cât și cel exterior, vor avea rate de refresh de 120 Hz.

În cadrul aceluiași eveniment, compania va prezenta și primul său foldable de tip clamshell. Vivo X Flip va fi motorizat de un Snapdragon 8+ Gen 1, va avea o memorie RAM de 12 GB și va oferi suport pentru încărcarea de până la 44W a bateriei (4400 mAh).

Ecranul său va avea o diagonală de 6.8 inchi, rată de refresh de 120 Hz și o rezoluție fullHD+, un senzor foto principal de 50 MP (plus un ultrawide de 12 MP).

Telefonul tocmai a fost listat în Google Play Console.

Nu este foarte clar când va avea loc evenimentul de lansare pentru Vivo X Fold2 și Vivo X Flip. Dar foarte departe nu poate fi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep