HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z50 Ultra vine pe 7 martie

ZTE Nubia Z50 Ultra vine pe 7 martie

ZTE Nubia Z50 Ultra

7 martie pare că va fi o zi plină de apariții de telefoane smart. Doar azi am văzut nu mai puțin de trei terminale care au confirmat această zi ca dată a apariției. Realme C55 și OnePlus Ace 2V sunt primele două. Acum ne vom ocupa de ZTE Nubia Z50 Ultra. Un terminal care vine și el cu un feature exclusivist. Camera foto frontală integrată sub display. O tehnologie cu care ZTE defilează de ceva ani și care a ajuns între timp la a patra generație.

Senzorul camerei foto frontale va avea o rezoluție de 16 MP și va lucra cu un set de lentile 6P.

Nu va fi vizibil în ecranul AMOLED cu diagonală de 6.8 inchi, decât atunci când va fi nevoie de el. Display-ul pare să fie același din Red Magic 8 Pro, cu o rezoluție de 2480 x 1116 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și protecție asigurată de Gorilla Glass 5. Tot sub ecran va fi integrat și cititorul de amprentă digitală.

Pe spatele lui ZTE Nubia Z50 Ultra vom găsi un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal este un Sony IMX787 cu rezoluție de 64 MP. Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 50 MP și de un telephoto de tip periscop tot de 64 MP.

La interior este de așteptat Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, opțiunea de top pentru Androide.

Construcția pare să fie ceva mai pătrățoasă. ZTE Nubia Z50 Ultra va avea suprafețe foarte plate, unite de muchii foarte drepte, un design împrumutat de la iPhone.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep