HomeFeaturedFocusHuawei Nova 11 Ultra a fost prezentat oficial

Huawei Nova 11 Ultra a fost prezentat oficial

Huawei Nova 11 Ultra

Huawei Nova 11 Ultra este modelul de top al familiei Nova 11 pe care producătorul chinez a prezentat-o oficial. Este însoțit de un Nova 11 Pro și de modelul standard, Nova 11. Pro-ul și Ultra-ul seamănă destul de mult. De fapt le diferențiază suport pentru comunicarea bidirecțională prin satelit (Beidou). Care, în mod evident, se reflectă și în prețul de vânzare.

Ambele modele de top sunt echipate cu ecrane AMOLED de 6.78 inchi și rezoluție 2652 x 1200 pixeli. Displa-urile au rată de refresh de 120 Hz, marginile laterale curbate și integrează cititorul de amprentă digitală. În partea de sus avem un orificiu de tip pill, pentru un sistem foto frontal dual-camera. Un senzor de 60 MP este ajutat de unul pentru fotografii de tip portret de 8 MP.

Pe spate avem un senzor principal de 50 MP, unul ultrawide de 8 MP și un senzor “ten-channel color temperature”.

Huawei Nova 11 Ultra se bazează la interior, la fel ca și fratele său Nova 11 Pro, pe un chipset Qualcomm Snapdragon 778G (4G). Nu este detaliată în materialele de prezentare cantitatea de memorie RAM de la bord, dar știm că opțiunile de stocare internă ajung până la 512 GB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care oferă suport pentru încărcarea de 100W.

Sistemul de operare este Harmony OS 3.0. Nu există servicii Google Mobile preinstalate.

Prețurile, valabile pentru piața din China, pornesc de la aproximativ 510 dolari pentru Nova 11 Pro, respectiv 650 dolari pentru Huawei Nova 11 Ultra. Ambele telefoane au o variantă verde care arată foarte bine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep