HomeFeaturedFocusLEAK: specificații tehnice pentru seria Huawei Nova 11

LEAK: specificații tehnice pentru seria Huawei Nova 11

Huawei Nova 11

Compania chineză va anunța oficial seria Huawei Nova 11 pe 17 aprilie. Probabil că va fi un anunț inițial pentru piața domestică, urmând ca ulterior să avem parte și de o lansare oficială a acestor terminale. Telefoane interesante din zona de sus a categoriei mid-range, care tocmai au fost subiectul unui leak destul de consistent. O să trecem în revistă detaliile tehnice care au ieșit la iveală, dar înainte de asta trebuie să spun că îmi place de mor varianta de culoare verde.

Vom avea trei telefoane în această familie. Un Nova 11 standard, un Nova 11 Pro și vârful de gamă Nova 11 Ultra.

Modelul standard Huawei Nova 11 va avea un display AMOLED plat, de 6.7 inchi, cu un orificiu pentru camera selfie cu senzor de 60 MP. Celelalte două terminale vor avea ecrane AMOLED de 6.78 inchi, cu marginile laterale curbate. Camera frontală va fi ajutată de un al doilea senzor, de 8 MP. Ambele camere vor avea loc într-un orificiu de tip pill.

Despre Ultra știm și că va avea o rezoluție de 2652 x 1220 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. Și că va fi echipat cu un chipset Snapdragon 778G de la Qualcomm.

Toate cele trei terminale vor avea acumulatori de 4500 mAh. Viteza de încărcare la modelul standard va fi de 66W, iar Pro-ul și Ultra-ul vor suporta 100W.

Mai știm că memoria internă va putea urca până la 512 GB pentru toate cele trei telefoane din seria Huawei Nova 11. Și că versiunea verde va avea un spate cu o textură de piele sintetică. Lucru care face să îmi placă și mai mult de ea.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep