HomeFeaturedFocusZTE Axon 50 Ultra a fost anunțat oficial

ZTE Axon 50 Ultra a fost anunțat oficial

ZTE Axon 50 Ultra

Compania chineză a avut astăzi un eveniment de lansare, în cadrul căruia a văzut lumina zilei și ZTE Axon 50 Ultra, noul flagship al companiei. Un telefon destul de ofertant, un high-end, care are șanse mari de tot să ajungă la vânzare și în Europa. Ba chiar pe canale oficiale. Deocamdată lansarea a fost făcută pentru piața din China, o strategie des întâlnită la producătorii din această țară.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Nu chiar cea mai performantă opțiune, dar totuși la nivel de flagship. Nu prea au fost oferite detalii despre combinațiile de memorii care vor fi disponibile, dar memoria internă poate urca până la 1 TB.

Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața companiei peste el.

Ecranul lui ZTE Axon 50 Ultra este un AMOLED de 6.67 inchi. Are o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și o rată de refresh de 144 Hz. Oferă suport pentru HDR10+ și integrează sub el nu doar cititorul de amprentă digitală, dar și camera foto frontală echipată cu un senzor de 16 MP. Marginile laterale ale ecranului sunt curbate. De altfel, la formă telefonul aduce destul de mult cu Galaxy Ultra-urile actuale de la Samsung.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP. Este ajutat de un telephoto de 50 MP (3x zoom optic) și un ultrawide tot de 50 MP.

Autonomia cade în sarcina unei baterii cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 80W.

ZTE Axon 50 Ultra se mândrește și cu posibilitatea comunicării bidirecționale prin satelit (rețeaua BeiDou BDS). Un serviciu care probabil va fi oferit doar utilizatorilor din China.

Nu au fost oferite încă detalii comerciale.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep