HomeFeaturedFocusNokia C12 Plus a fost lansat oficial

Nokia C12 Plus a fost lansat oficial

Nokia C12 Plus

HMD Global complică puțin lucrurile în noua sa generație de telefoane entry-level. Nokia C12 Plus își face apariția oficială după modelul standard C12 și după C12 Pro. Și este un fel de hibrid între cele două, cu anumite plusuri și minusuri.

Rămâne însă același nivel modest, evidențiat cel mai bine de nucleul hardware. Un nucleu hardware care se bazează pe un chipset Unisoc (model neprecizat) cu procesor quad-core de până la 1.6 GHz. Memoria RAM este de doar 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare ce poate fi rulat de o asemenea configurație este un Go Edition (Android 12).

Ecranul lui Nokia C12 Plus este un LCD cu diagonală de 6.3 inchi, rezoluție HD+ și rată de refresh standard de 60 Hz. Un notch în formă de picătură ascunde o cameră selfie de 5 MP. Pe spate avem tot o singură cameră foto de 8 MP.

Marele plus al lui C12 Plus în comparație cu modelul standard este bateria. Care are acum o capacitate de 4000 mAh (în comparație cu 3000 mAh). Din păcate, încărcare se face tot printr-un micro USB.

Pare să fie debandată și în partea de prețuri. Nokia C12 Plus costă aproximativ 100 dolari pe piețele din Asia. Mai mult decât fratele său care are o memorie RAM mai bună, de 3 GB. Sunt șanse destul de mari ca o singură apariție din seria C12 să ajungă și în Europa. Probabil vom afla mai multe când HMD Global va clarifica detaliile comerciale.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep