HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE ar putea totuși să apară

Samsung Galaxy S23 FE ar putea totuși să apară

Samsung Galaxy S23 FE

După ce nu mai departe de săptămâna trecută a circulat o informație conform căreia Samsung Galaxy S23 FE nu va fi lansat, acum avem o sursă care afirmă contrariul. Și care chiar oferă câteva detalii tehnice pentru viitoarea apariție din seria Fan Edition. Și este vorba despre o sursă cu un istoric destul de bun, SamMobile.

Publicația afirmă că telefonul și-ar putea face apariția în al patrulea trimestru al acestui an. Adică în perioada octombrie – decembrie 2023. Dispozitivul va fi echipat cu un cipset Exynos 2200, indiferent de zona geografică în care își va face apariția.

Memoria RAM pentru Samsung Galaxy S23 FE ar putea fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB sau de 256 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care s-ar putea încărca cu 25W.

Telefonul, cu numele de cod SM-S711x, va avea un senzor foto principal cu rezoluție de 50 MP pe spate.

Având în vedere că ultima astfel de apariție (din seria Fan Edition) a fost în ianuarie 2022 (Galaxy S21 FE) și că Galaxy S22 FE nu a mai văzut lumina zilei, deși au circulat și despre el zvonuri, nu aș fi foarte entuziasmat. S-ar putea ca Samsung Galaxy S23 FE să nu fie totuși un proiect chiar atât de concret pe cât se pare.

via SamMobile  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep