HomeMobileAndroidNoul OnePlus Nord CE 3 Lite a fost prezentat oficial, cu o...

Noul OnePlus Nord CE 3 Lite a fost prezentat oficial, cu o camera de 108MP

OnePlus a prezentat noul model Nord CE 3 Lite, ce vine cu o cameră de 108MP și încărcare rapidă la 67W.

OnePlus a avut ieri un eveniment online în care a prezentat noul model midrange Nord CE 3 Lite (la 349 EUR), ce va fi disponibil din 20 aprilie. Alături de modelul CE 3 au fost prezentate și căștile OnePlus Nord Buds 2.

Cred că cel mai interesant aspect legat de OnePlus Nord CE 3 Lite este faptul că folosește în sistemul foto principal o cameră de 108MP (Samsung avea așa ceva pe Galaxy S20 Ultra), chestie care văd că prinde la public: mulți încă nu înțeleg că nu dimensiunea senzorului este factorul principal atunci când vorbim despre calitatea pozelor. Și să nu uit, vine cu sistemul de operare OxygenOS pentru care OnePlus spune că oferă 2 upgrade-uri Android și încă unul pentru actualizările de securitate!

Mai departe, Nord CE 3 Lite folosește tehnologia Oppo de încărcare rapidă la 67W, ceea ce permite încărcarea bateriei de 5000 mAh de la 0 la 80% în doar 30 de minute. Smartphone-ul este construit pe un cipset Snapdragon 695 (da, are și suport 5G), cu 8GB RAM și 128GB pentru stocare, cu suport microSD de până la 1TB.

Am spus că sistemul foto are o cameră de 108MP, nu am spus că este format din trei camere, celelalte două fiind de … 2MP (macro și adâncime), cu suport de zoom 3x.

Alt lucru interesant este că OnePlus Nord CE 3 Lite vine cu jack audio și difuzoare capabile să redea sunet la 200%, cu toate că în același eveniment de prezentare au fost arătate și căștile Buds 2 (wireless).

Display-ul lui OnePlus Nord CE 3 Lite este unul LCD de 6.72 inci, cu rezoluție 1080p și rată de refresh de până la 120Hz. Oferta este interesantă și probabil va fi atractivă pentru utilizatorii ce caută un smartphone în gama asta de preț.

Și dacă tot am amintit de OnePlus Nord Buds 2, acestea sunt cele mai noi căști wireless, disponibile la vânzare, cu un preț de 69 EUR. Pot oferi o autonomie de maxim 5 ore cu funcția ANC activă și prin încărcarea în carcasă, durata poate fi extinsă la 27 de ore. Fără ANC, căștile pot fi folosite până la 7 ore și prin reîncărcare pot ajunge la 36 de ore.

Ar mai fi de amintit și că sunt certificate IP55 pentru rezistență la apă și praf.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep