HomeFeaturedFocusMotorola Edge 40 Pro, noul flagship al companiei

Motorola Edge 40 Pro, noul flagship al companiei

Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro tocmai a fost anunțat oficial și devine noul vârf de gamă pentru Europa și America de Nord al companiei deținute acum de Lenovo. Un telefon care cel puțin pe hârtie pare complet și care ar trebui să ducă mai departe impresia foarte bună lăsată de generația anterioară.

Ca orice flagship din acest început de 2023 care se respectă, dispozitivul mizează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune pentru Androide. Memoria RAM este de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Ecranul lui Motorola Edge 40 Pro este un OLED de 6.65 inchi. Un panel cu rezoluție de 2400 x 1080 pixeli și rată de refresh de 165 Hz. Acesta oferă suport pentru HDR10+ și este protejat de o sticlă Gorilla Glass Victus. Telefonul vine cu o certificare IP68. Marginile laterale par să fie curbate. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran. Iar camera selfie, cu senzor de 60 MP, este găzduită de un orificiu discret, poziționat central.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide tot de 50 MP și de un telephoto de 12 MP (zoom optic 2x). Dacă performează la nivel de flagship, telefonul va avea șanse mari de succes.

Bateria are o capacitate de 4600 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 125W. Plus încărcare wireless de 15W. Încărcătorul (cel cu fir) este inclus în pachetul standard.

Motorola Edge 40 Pro are un preț de 900 euro valabil pentru Europa, probabil pentru opțiunea cu 256 GB de memorie internă. În România prețul va fi de 4199 lei. Telefonul va putea fi găsit de mâine în rețeaua partenerilor Motorola (Altex, eMAG.ro și alții).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep