HomeFeaturedFocusPC Game Pass e disponibil în România, prețul promoțional este de 4.75...

PC Game Pass e disponibil în România, prețul promoțional este de 4.75 LEI cu acces la sute de titluri!

Microsoft a anunțat ieri că după o scurtă perioadă de test a extins oficial accesul la abonamentul PC Game Pass în 40 de noi țări, inclusiv România. Până acum PC Game Pass a fost disponibil la noi prin programul Preview, acum e oficial: toată lumea are acces.

Ce este PC Game Pass pentru Windows?

Este un abonament Microsoft care oferă accesul imediat la sute de jocuri de PC pe Windows, inclusiv cele mai noi versiuni de jocuri lansate de studiourile Xbox Game Studios, Bethesda, Riot etc. Printre jocurile interesante care vor veni în curând se numără Minecraft Legends (18 aprilie), Redfall (2 mai), Football Manager 2023, iar dintre ce există deja vă recomand Civilization VI (care este 150LEI altfel), seria Age of Empires etc.

Microsoft are o ofertă promoțională pentru cei ce își fac acum abonamentul în perioada asta: 1 EUR pentru primele trei luni, după aceea prețul este de 35 LEI/lună. Utilizatorii care s-au înscris în programul Insider Preview vor avea încă 2 luni accesul gratuit.

Detalii găsiți aici xbox.com/pcgamepass iar lista de jocuri este aici.

Cum funcționează?

Pentru a putea folosi PC Game Pass pe Windows e nevoie să aveți un sistem care funcționează cu Windows 10/11 (cel puțin versiunea 22H1) și aplicația Xbox de pe PC instalată. Vă conectați cu contul Live ID al Microsoft și puteți să activați abonamentul și apoi să descărcați jocurile dorite.

Ce vă rămâne de făcut? Instalați aplicația Xbox și activați-vă contul, măcar pentru primele 3 luni în care plătiți doar 1 EUR.

E o chestie ce nu ar trebui ratată!

EXTRA: Microsoft își propune să extindă comunitatea globală de gaming. În prezent, numărul țărilor unde abonamentul PC Game Pass este disponibil este de 86, iar catalogul de jocuri la care utilizatorii din aceste țări au acces cuprinde sute de titluri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep