HomeFeaturedFocusLEAK: Oppo Reno10 Pro+, specificații tehnice complete

LEAK: Oppo Reno10 Pro+, specificații tehnice complete

Oppo Reno10 Pro+

Pare să nu mai fie mult până la lansarea noii generații de telefoane a companiei chineze. Avem parte azi de un leak destul de consistent, cu focus clar pe Oppo Reno10 Pro+. Care nu prea mai păstrează secrete pentru momentul apariției oficiale.

În paralel cu acest leak consisten, aflăm două detalii și despre modelul standard Reno10, dar și despre Reno10 Pro. Primul se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 778G, iar al doilea pe un MediaTek Dimensity 8200. Vârful de gamă însă va miza pe un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Pro+ va avea o memorie RAM de 16 GB. Capacitatea internă de stocare va putea fi de 256 GB și de 512 GB.

Ecranul lui Oppo Reno10 Pro+ va avea o diagonală de 6.74 inchi, o rezoluție fullHD+, margini laterale curbate și o rată de refresh de 120 Hz. Un orificiu discret va ascunde o cameră selfie cu senzor de 32 MP.

Pe spate se va găsi un sistem foto guvernat de un senzor de 50 MP. Acesta va fi ajutat de un telephoto de tip periscop cu senzor de 64 MP și de un ultrawide de 8 MP.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4700 mAh și va suporta încărcarea rapidă de 100W.

La prima vedere Oppo Reno10 Pro+ nu pare a fi un upgrade foarte spectaculos față de generația precedentă. O să afirmăm răspicat acest lucru în momentul apariției oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep