HomeFeaturedFocusRealme GT Neo 5 SE a fost lansat oficial

Realme GT Neo 5 SE a fost lansat oficial

Realme GT Neo 5 SE

Realme GT Neo 5 SE este un mid-range chiar interesant pe care compania chineză desprinsă din Oppo îl lansează în țara natală. Un telefon despre care nu știm încă dacă are intenții de disponibilitate globală. Dar care arată suficient de bine pentru a nu fi ignorat cu totul.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 7+ Gen 2 de la Qualcomm. Propune mai multe combinații de memorii care ajung până la un impresionant 16 GB de RAM cu 1 TB de memorie internă.

Ecranul său este un AMOLED de 6.74 inchi, cu rezoluție de 2772 x 1240 pixeli și o rată de refresh de 144 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Camera selfie de pe Realme GT Neo 5 SE se ascunde într-un orificiu discret poziționat central și este echipată cu un senzor de 16 MP.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto cu un senzor principal de 64 MP. Mai există un ultrawide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 5500 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 100W.

Sistemul de operare pe care Realme GT Neo 5 SE îl rulează este un Android 13 cu interfața Realme UI 4.0 peste el. Așa cum spuneam, telefonul arată chiar bine. Iar prețul său de vânzare este o surpriză chiar plăcută. Combinația de top, cu 16 GB de RAM și memorie internă de 1 TB are în China un preț de aproximativ 400 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep