HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat noua gamă de televizoare Neo QLED, OLED și Lifestyle...

Samsung a prezentat noua gamă de televizoare Neo QLED, OLED și Lifestyle 2023

Pe 26 mai Samsung a avut la București un eveniment de lansare pentru noua serie de televizoare Samsung Neo QLED, OLED și Lifestyle 2023 încadrat în experiența ˝WOW˝. Ideea e simplă: experiența ˝WOW˝oferită de noua gamă de aparate gravitează în jurul necesităților omului modern, adică hiperconectivitate și muncă hibridă.

Cu alte cuvinte, atunci când ai nevoie te poți conecta cu orice dispozitiv la televizoarele din seria 2023 și vei beneficia de cea mai bună experiență de gaming și divertisment. Toate produsele din gama de NEO QLED 4K si 8K și din noua serie Samsung OLED oferă o claritate a imaginii dusă la nivel de artă, sunet cinematografic, un design elegant ce complimentează orice spațiu, precum și conectivitate impecabilă cu celelalte device-uri din casă.

„Noile televizoare Samsung impresionează prin inovațiile pe care le aduc. Acestea combină tehnologia de ultimă generație cu un design elegant și sofisticat, astfel încât să ofere o experiență spectaculoasă chiar și pentru cei mai exigenți consumatori. Obiectivul nostru a fost acela de a redefini ce înseamnă experiența de vizionare la domiciliu, așa cum o știam până acum. Televizoarele Samsung se conectează cu ușurință cu toate dispozitivele inteligente compatibile din casă, indiferent de marcă și astfel deblochează noi teritorii, noi experienţe în materie de gaming și divertisment.  Desigur că vorbim despre o calitate a imaginilor și a sunetului excepțională, la cel mai înalt nivel, dar și de funcții de inteligență artificială care se asigură că ai parte de o experiență cât mai personalizată pentru obiceiurile și nevoile tale.”, declară Victor Armășelu, Vicepreşedinte Samsung Electronics România & Bulgaria.

Gama de televizoare Samsung NEO QLED 8K și 4K vin cu diagonale de la 43 până la 98 de inci, folosesc Quantum Matrix (o inovație în materie de calitate a imaginii și control al luminozității), Neural Quantum Processor (optimizarea automată a imaginilor), Dolby Atmos și OTS, iar dacă există legat și un soundbar, Q-Simphony permite folosirea simultană a difuzoarelor de la televizor și a soundbar-ului pentru a extinde experiența audio.

Gama OLED TV este extinsă anul acesta cu două noi modele, S95C și S90C, ambele dotate cu același procesor Neural Quantum ce garantează culori spectaculoase și un contrast puternic pentru o experiență vizuală incredibilă. Paleta de culori este atât de apropiată de realitate încât noile OLED sunt primele televizoare validate de Institutul Pantone. Samsung a inclus în noile televizoare posibilitatea de a viziona conținutul la calitate 4K, indiferent de rezoluția inițială a filmării, precum și tehnologia Dolby Atmos cu funcția de Object Tracking Sound. În plus, pentru prima dată pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai bună experiență de joc pentru pasionații de gaming si rate de refresh de pana la 144Hz VRR. Modelele Samsung OLED au dimensiuni începând cu 55 de inci până la 77 inci.

Smart Things

Elementul emblematic al Samsung, adică ecosistemul Smart Things, face viața consumatorilor mai simplă prin extinderea numărului de dispozitive ce pot fi conectate, inclusiv prin integrarea aplicației pe noile televizoare. Utilizatorii nu mai trebuie să achiziționeze un dongle SmartThings separat, pentru a conecta și controla dispozitivele Zigbee și Thread deoarece, odată cu gama 2023, modulul SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip va fi integrat direct în produsele Samsung. Iar pentru cea mai bună experiență interconectată și pentru un control mai ușor, aplicația SmartThings sincronizează automat nu doar dispozitivele Samsung, ci și aparatele terțe și dispozitivele compatibile IoT.Astfel, televizoarele Samsung pot deveni hub-ul central de control pentru dispozitivele smart compatibile, din casă.

Sustenabilitate

Nu în ultimul rând efortul din zona sustenabilității se vede nu doar în modul în care sunt ambalate produsele (cu ambalaje ecologice), dar și pentru noua telecomandă SolarCell, de generație a treia, care nu necesită baterii și se poate încărca prin Radio Frequency Harvesting de 2,4GHz – obținând energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi.

Datorită SmartThings, gama de televizoare Samsung 2023 integrează modul de economisire AI a energiei, ajutând utilizatorii să economisească din consumul uzual de energie electrică al gospodăriei. Serviciul SmartThings Energy de pe televizoare ajută la reducerea amprentei de carbon prin modificări simple, cum ar fi schimbarea automată în modul de economisire a energiei pe anumite dispozitive atunci când nu sunt utilizate o perioadă de timp.

Produsele urmează să ajungă în magazine în perioada următoare.

via https://www.samsung.com/ro/

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep