HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Nokia XR30

FOTO: cum arată Nokia XR30

Nokia XR30

Se pare că la aproape doi ani de la apariția modelului de telefon ultra-rezistent XR20 de la Nokia, vom avea parte în sfârșit de o continuare. Nokia XR30 pare să fie prezent în planurile din viitorul apropiat ale companiei finlandeze și tocmai a ieșit la iveală în fotografii de presă leak-uite către opinia publică.

Vedem două variante de culoare. Personal cred că cea verde arată mult mai bine decât cea neagră. La nivel fizic se pare că s-au păstrat destul de multe elemente de construcție de le generația anterioară.

Se crede că Nokia XR30 a păstrat și certificarea IP68 (care atestă rezistența la apă și praf), dar și că respectă și el standardul MIL-STD-810H.

Un ecran plat are în partea de sus un orificiu poziționat central, pentru o cameră selfie echipată cu un senzor de 16 MP. Pe partea din spate telefonul va avea un sistem dual-camera cu un senzor foto principal de 64 MP. Acesta va fi ajutat de un senzoru ultrawide cu rezoluție de 8 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, integrat în butonul de pornire.

Nokia XR30 va fi echipat cu o memorie RAM de 6 GB și va avea o capacitate internă de stocare de 128 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care va oferi suport pentru o încărcare rapidă de 33W.

Prețul lui de vânzare va fi de 499 dolari.

Alte informații despre telefon nu avem pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep