HomeFeaturedFocusXiaomi Poco F5 Pro trece prin Geekbench

Xiaomi Poco F5 Pro trece prin Geekbench

Xiaomi Poco F5 Pro

O unitate de Xiaomi Poco F5 Pro a trecut prin testele Geekbench. Ocazie cu care a lasat la vedere câteva detalii tehnice. Și confirmă astfel zvonurile care spuneau că acest model va fi puternic inspirat din Xiaomi Redmi K60 care se vinde pe piața din China încă din decembrie. Practic o variantă globală a acestuia.

De asemenea, testarea din Geekbench atestă faptul că terminalul este foarte aproape de momentul lansării sale oficiale. Rămâne de văzut cât de repede va ajunge el și la îndemâna publicului din Europa. Până la urmă aici este interesul nostru legat de această viitoare apariție.

Nucleul hardware al lui Xiaomi Poco F5 Pro se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 1. Vârful de gamă de acum un an și ceva al celor de la Qualcomm. Un chipset suficient de puternic pentru a duce telefonul în partea de sus a categoriei mid-range.

Unitatea testată a avut o memorie RAM de 12 GB. Și a rulat un Android 13. O combinație capabilă de niște performanțe frumușele. S-ar putea să avem mai multe combinații de memorii disponibile. Redmi K60 a mers până la 16 GB de memorie RAM cu 512 GB capacitate internă de stocare.

Alte detalii despre Xiaomi Poco F5 Pro, care să și fie confirmate, nu avem pentru moment. Nu cred că telefonul este foarte departe de momentul apariției oficiale. Un moment care va lămuri și misterul legat de preț și disponibilitate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep