HomeFeaturedFocusApple nu a scăpat de scandalul batterygate

Apple nu a scăpat de scandalul batterygate

Apple

Compania din Cupertino încearcă să blocheze un proces împotriva sa, demarat în Marea Britanie. Proces în care acuzațiile sunt legate de scandalul cunoscut ca batterygate. Un scandal care își are rădăcinile tocmai în 2017 și în care cei de la Apple au fost acuzați că scad în mod intenționat și artificial autonomiile telefoanelor lor pentru a accelera rata de înlocuire a acestora și a scădea perioada de păstrare a unui telefon.

A fost vorba în principal despre modelele iPhone 6 și iPhone 6s. Iar procesul care tocmai amenință compania vrea să fie intentat de către Justin Gutmann, în numele tuturor posesorilor de iPhone din Marea Britanie, afectați de această problemă. Personajul pare să fie un procesoman pasionat la o cercetare rapidă.

Tocmai de aceea nu ar trebui să ne mire că cere aproximativ 2 miliarde de dolari despăgubiri.

Principala strategie pare să se bazeze pe faptul că Apple nu a negat aceste acuzații în totalitate și chiar a oferit anumite despăgubiri și înlocuiri gratuite de baterii pentru unii utilizatori din Statele Unite.

Nu cred că acest proces va merge prea departe, deși acuzarea a înaintat o cerere de demarare a lui către Competition Appeal Tribunal din Londra. Mai degrabă cred că scopul este ca cele două părți să ajungă la o înțelegere rapidă (pe o sumă mult mai mică). Vom vedea ce va fi în zilele următoare!

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep