HomeFeaturedFocusAsus ROG Ally, preturi valabile pentru Europa

Asus ROG Ally, preturi valabile pentru Europa

Asus ROG Ally

Dacă luăm în vedere ultimele zvonuri care circulă, se pare că Asus ROG Ally va costa ceva mai mult decât se speculase cu câteva zile în urmă. Prima consolă de gaming a companiei și probabil prima consolă portabilă ce rulează Windows 11 va veni în Europa la mijlocul lunii viitoare.

Cei de la WinFuture au obținut câteva informații de la un retailer din Germania. Informații care confirmă și data de disponibilitate vehiculată mai sus. Dar care fac lumină și asupra prețului de vânzare. Bineînțeles, asta presupunând că ele sunt reale și adevărate. Se pare că varianta ceva mai puternică, cea echipată cu AMD Ryzen Z1 Extreme, va avea un preț de vânzare de 799 euro în Germania. Este vorba despre modelul cu 16 GB de RAM și stocare internă de 512 GB. Pentru comparație, același model va costa 700 dolari în statele unite.

Versiunea ceva mai accesibilă, cu AMD Ryzen Z1, va veni ceva mai târziu. Pentru ea nu există încă informații legate de prețul de vânzare.

Un eveniment oficial de lansare comercială pentru Asus ROG Ally, care să facă lumină asupra acestui subiect, este planificat pe 11 mai. Până atunci rămânem cu câteva fotografii ceva mai detaliate ale noului produs de gaming.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep