HomeFeaturedFocusMicrotech se lansează oficial pe piața din România

Microtech se lansează oficial pe piața din România

Microtech

Iată că avem parte de o nouă prezență pe piața de sisteme din România. Microtech este unul dintre brandurile tinere de pe piața globală de soluții PC. Compania italiană a fost fondată în 2009 și a îmbrățișat mai puternic zona de asamblare de sisteme PC și laptop-uri proprii (pentru mai multe categorii de utilizatori) în 2019. Atunci când pandemia de COVID a dat tonul unei creșteri foarte mari a cererii de pe această piață.

Din portofoliul companiei mai fac parte și soluții pentru digital education, cum ar fi table inteligente cu sistem de operare Android, ochelari de Realitate Virtuală, precum și tablete sau mese inteligente cu display. Toate având ca scop o utilizare cât mai largă și o integrare a tehnologiei în procesul educațional.

Microtech se mândrește și cu propriul sistem de operare, LiberOS (care are la bază Ubuntu), care poate fi preinstalat pe toate sistemele produse de companie, indiferent că vorbim despre desktop PC-uri sau laptopuri. Important de reținut că există și opțiunea de a opta pentru Windows.

Compania colaborează strâns cu furnizori de componente precum Intel, AMD, Asus sau MSI, pentru a oferi soluții pentru toate tipurile de utilizatori.

Produsele companiei vor putea fi găsite în cel mai scurt timp atât în ofertele partenerilor locali.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep