HomeFeaturedFocusFOTO: acesta este Motorola Razr 40 Ultra

FOTO: acesta este Motorola Razr 40 Ultra

După ce ieri am văzut cum va arăta Razr 40, varianta mai accesibilă din noua generație de pliabile a companiei, astăzi este rândul lui Motorola Razr 40 Ultra, modelul de top. Fotografiile, care par a fi cele oficiale de presă, vin dintr-o sursă cu un istoric chiar mai bun. Este vorba despre celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks. Care, printre altele, confirmă și denumirea acestui telefon.

Ultra-ul va fi adevăratul rival pentru dispozitivele similare ale altor producători. Și vine cu un argument destul de solid, reprezentat de ecranul exterior. Care se pare că va fi cel mai generos din categoria de pliabile de tip clamshell. Pozele sunt grăitoare din acest punct de vedere.

Motorola Razr 40 Ultra se va baza din câte se pare pe un chipset Snapdragon 8+ Gen1 de la Qualcomm. Vârful de gamă în materie de chipset-uri al anului trecut. Ecranul principal va avea o rezoluție de 2640 x 1080 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz sau chiar 144 Hz. Iar cel exterior va avea 1056 x 1066 pixeli. Nu sunt specificate dimensiunile acestora. Era interesant de văzut cât de mare va fi cel exterior (se spune că ar fi cel mai mare de până acum pe acest gen de telefoane), dar și cel interior. Aș fi vrut să văd dacă cele două variante de Razr 40 sunt diferite ca dimensiune.

Telefonul va avea mai multe configurații de memorii, cu cea de top cu 12 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Acumulatorul de 3640 mAh se va putea încărca cu până la 33W.

Camera selfie va avea un senzor de 32 MP, iar sistemul dual de pe spate va fi alcătuit dintr-un senzor principal de 12 MP și un ultrawide de 13 MP.

Alte detalii despre Motorola Razr 40 Ultra nu avem pentru moment, dar se pare că noua generație de foldable de la Motorola bate la ușă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep