HomeFeaturedFocusMotorola Razr+ 2023 trece prin Geekbench

Motorola Razr+ 2023 trece prin Geekbench

Motorola Razr+ 2023

Nu mai este un secret că viitoarea generație de foldable-uri Razr de la Motorola va avea două terminale. Unul dintre acestea, Motorola Razr+ 2023, tocmai a fost testat în Geekbench. Este modelul de top, cel despre care s-a spus la un moment dat că va avea și un Ultra în denumire. Acum apare varianta (mai plauzibilă din punctul meu de vedere) de denumire. Important de reținut este că va exista și o opțiune de pliabil clamsheel mai ieftină din partea companiei.

Acum ne vom ocupa de modelul de top, care tocmai a trecut prin testele Geekbench. Și a lăsat astfel la vedere câteva detalii de ordin tehnic. Puține, dar în același timp suficiente pentru a înțelege că ambițiile sale sunt destul de mari.

Unitatea de Motorola Razr+ 2023 care a trecut prin populara aplicație de benchmark a fost echipată cu un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Opțiunea cea mai puternică de pe piață de acum mai puțin de un an. Memoria RAM a fost de 8 GB. Iar sistemul de operare un Android 13, probabil cu interfața proprietară MyUX peste el.

La nivel de zvonuri circulă și informația conform căreia ecranul extern al telefonului va avea din nou o dimensiune generoasă, cu o diagonală de 3.5 inchi. Rezoluția lui va fi de 1066 x 1056 pixeli. Ecranul interior va avea 6.7 inchi și 1080 x 2640 pixeli, cu o rată de refresh de 120 Hz sau chiar 144 Hz.

Motorola Razr+ 2023 va avea un sistem dual camera cu ambii senzori de 12 MP și o cameră selfie de 32 MP. Bateria va avea 3640 mAh și se va încărca cu 33W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep