HomeCloud & MobilityBing Chat devine mai inteligent: răspunsuri video, plugin-uri și istoric al conversației

Bing Chat devine mai inteligent: răspunsuri video, plugin-uri și istoric al conversației

Începând de ieri AI-ul Bing Chat al Microsoft a trecut într-o nouă fază, fiind accesibil oricărui utilizator cu cont Live ID (pentru conturile corporate trebuie activat special) ce folosește browser-ul Edge și odată cu asta primește funcții noi. Vorbim despre posibilitatea de a consulta istoricul discuției, o integrare mai bună cu Edge (asta dacă îi dați acces să citească paginile pe care le vizitați), oferirea de răspunsuri sub formă de imagini sau materiale video și chiar opțiuni de realizare automată a rezervărilor în restaurante (bine, pentru România treaba asta nu e valabilă încă).

O chestie importantă este posibilitatea de a folosi Bing Char în Edge să rezolve operații care ar necesita navigarea în diverse site-uri. De exemplu, dacă vi se oferă o recomandare pentru un film, acesta poate fi pornit automat de Bing Chat.

Spuneam că acum răspunsurile pot veni și sub forma de imagini sau materiale video – adică o sî putem să căutăm imagini specifice și Bing Chat o să le afișeze, probabil un pas intermediar până la integrarea completă cu Bing Image Creator în aceiași interfață.

Chestia care mi-a plăcut cel mai mult este posibilitatea de a avea fereastra Bing Chat în tab-ul deschis din Edge în așa fel încât să nu fie nevoie de mutarea manuală. În felul acesta o operație de cercetare mai complexă, care o să vă treacă prin multe site-uri, va deveni mai simplă, pentru că mereu veți avea Bing Chat în tab-ul curent.

Toate cele de mai sus, plus posibilitatea de a fi folosit în plugin-uri marchează un pas important în evoluția Bing Chat. Îl folosesc frecvent de ceva vreme și în general sunt mulțumit de cum se comportă, mai ales în căutări specifice legate de cum se rezolvă o anumită chestie.

Însă nu trebuie să uităm că AI-ul dă încă rate-uri și să nu luăm de bun tot ce ne spune. E important să ne folosim bunul simț și cultura generală ca să filtrăm din bălăriile pe care le mai spune. Și dacă vrem să ajutăm la îmbunătățirea AI-ului să dăm feedback ori de câte ori e nevoie.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep