HomeFeaturedFocusNothing Phone (2) vine în iulie, câteva detalii tehnice

Nothing Phone (2) vine în iulie, câteva detalii tehnice

Nothing Phone (2)

CEO-ul companiei și fostul fondator OnePlus, Carl Pei, a confirmat oficial că următoarea apariție de smartphone, Nothing Phone (2), va fi prezentată oficial în luna iulie. Pe lângă această informație, pe care  a oferit-o celor de la Forbes în cadrul unui interviu, acesta a oferit și câteva detalii tehnice despre terminal.

Aflăm astfel că acesta va fi construit în jurul chipset-ului Snapdragon 8+ Gen 1 de a Qualcomm. Un semn destul de clar că telefonul depășește ambițiile de mid-range și se duce spre segmentul high-end. Asta chiar dacă poate că nu va putea ține pasul cu flagship-urile actuale. Dar va fi aproape, va fi acolo.

În paralel cu aceste informații comunicate chiar de către Carl Pei, compania a demarat și o sesiune de teasing pentru Nothing Phone (2). O campanie care ne aduce aminte de începuturile OnePlus.

Aflăm astfel că acumulatorul viitorului smartphone va avea o capacitate de 4700 mAh.

Cam acestea sunt detaliile tehnice pe care le știm deocamdată despre telefon. Puține, dar cel puțin sunt confirmate oficial. Nu ajută foarte mult, dar avem și o imagine de teasing pentru Nothing Phone (2), publicată chiar pe conturile oficiale ale companiei. O vedeți mai sus, dar nu îndrăznesc să speculez foarte mult despre ce ar putea ea să indice.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep