HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE în teste de firmware

Samsung Galaxy S23 FE în teste de firmware

Samsung Galaxy S23 FE

Se pare că Samsung Galaxy S23 FE este totuși un proiect solid al companiei coreene. Deși zvonurile legate de existența sau non-existența acestuia s-au tot succedat. Acum aflăm că inginerii companiei testează firmware-ul (varianta europeană) a acestui dispozitiv.

Lucru pe care pasionații de acest subiect l-au rostogolit mai departe și au concluzionat că telefonul va apărea anul acesta, dar după ce coreenii își vor lansa noua generație de foldable. Undeva în toamna lui 2023 vom vedea acest nou telefon din seria Fan Edition, cu șanse destul de mari să facă o figură frumoasă de vânzări.

Despre Samsung Galaxy S23 FE avem și câteva detalii tehnice, deocamdată la nivel de speculații. Se pare că telefonul se va baza pe un chipset proprietar Exynos 2200 (care a echipat și unitățile globale de Galaxy S22). Vor exista variante cu 6 GB de RAM sau 8 GB de RAM. Iar la capacitatea internă de stocare vor fi opțiuni de 128 GB și de 256 GB.

Sistemul foto de pe spate va avea un senzor principal de 50 MP, iar acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh. Deocamdată acestea sunt detaliile pe care le știm despre dispozitiv. Timp mai este destul, așa că probabil ca Samsung Galaxy S23 FE va mai apărea în atenția publicațiilor de specialitate până la momentul lansării oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep