HomeFeaturedFocusOnePlus 12, primele informații tehnice

OnePlus 12, primele informații tehnice

OnePlus 12

OnePlus 12 va fi viitorul flagship al companiei chineze. Ar trebui să apară pe piața din China undeva în luna decembrie a acestui an. Ar putea părea cumva ciudat că deja se discută despre el, dar se pare că anumite surse au avut acces la detalii tehnice interesante despre viitorul vârf de gamă al producătorului chinez aflat acum sub umbrela Oppo.

Cu era de așteptat, viitorul terminal se va baza pe chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. De văzut dacă se va umbla și la cantitatea de memorie sau vom rămâne doar cu un upgrade firesc de chipset.

Ecranul lui OnePlus 12 pare să aibă destul de multe în comun cu cel al generației actuale. Un OLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție QHD+, care va avea o rată de refresh de 120 Hz.

Sistemul foto de pe spate va avea un senzor principal cu rezoluție de 50 MP. Cel de-al doilea senzor, unul ultrawide, va fi tot de 50 MP. Iar cel de-al treilea, un telephoto de tip periscop, va avea o rezoluție de 64 MP.

Mai știm că acumulatorul viitorului OnePlus 12 va avea o capacitate de 5000 mAh. Acesta se va putea încărca cu 100W.

Acestea sunt detaliile pe care le știm despre acest flagship. Unul cu siguranță interesant, despre care vom mai vorbi în viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep