HomeFeaturedFocusOnePlus 12 a fost prezentat oficial

OnePlus 12 a fost prezentat oficial

OnePlus 12

Exact cum era planificat, compania chineză și-a prezentat oficial noul flagship OnePlus 12. Modelul debutează pe piața din China, urmând ca o lansare la nivel global să aibă loc în luna ianuarie a anului viitor. În mod deliberat, lansarea noii generații coincide cu aniversarea a zece ani de la înființarea companiei care se află acum sub umbrela Oppo.

La interior avem așa cum era de așteptat chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Acesta este asortat cu până la 24 GB de memorie RAM și până la 1 TB de stocare internă.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display LTPO AMOLED cu diagonală de 6.82 inchi și rezoluție de 1440 x 3168 pixeli. Un panel produs de BOE, cu o rată de refresh de până la 120 Hz și o luminozitate de top de 4500 niți (pentru conținut HDR). Construcția lui OnePlus 12 implică margini laterale ale ecranului curbate. Și un orificiu discret pentru o cameră selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Pe spate avem un sistem foto realizat în colaborare cu Hasselblad. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP (Sony Lytia 808). Al doilea senzor este un telephoto de 64 MP (zoom optic 3x). Iar cel de-al treilea este un ultrawide de 48 MP (Sony IMX581).

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața specifică pentru China. La nivel global aceasta va fi un OxygenOS 14. Telefonul vine și cu o certificare IP65.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5400 mAh. Cea mai mare de până acum de pe un telefon OnePlus. Bateria se poate încărca cu până la 100W. Revine și încărcarea wireless (50W), care a lipsit la generația anterioară.

Prețurile de vânzare pentru OnePlus 12, valabile pentru piața din China, pleacă de la aproximativ 605 dolari (12 GB RAM + 256 GB) și ajung până la 820 dolari pentru varianta de top (24 GB RAM + 1 TB).

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep