HomeCloud & MobilityAI-ul ˝Help me write˝ vine pe GMAIL în Android și iOS

AI-ul ˝Help me write˝ vine pe GMAIL în Android și iOS

Google a dat drumul (în programul de testare beta) a AI-ului ˝Help me write˝ pentru GMAIL în Android și iOS.
Google a dat drumul (în programul de testare beta) a AI-ului ˝Help me write˝ pentru GMAIL în Android și iOS.

Relativ repede după informațiile prezentate la WWDC 2023 Google a dat drumul AI-ului ˝Help me write˝ pe GMAIL în Android și iOS. El este disponibil în programul de testare beta via Workspace Labs și de câteva zile aparut în aplicațiile GMAIL, putând fi folosit la scrierea automată a email-urilor.

În mod similar soluției de desktop, ˝Help me write˝ pe mobil prezintă o mică introducere a soluției și apoi e disponibil un buton dedicat, prin care se pornește asistentul de scriere. Utilizatorul poate introduce ideea pe care vrea ca AI-ului să o extindă și să o prezinte mai frumos în respectivul email, pentru ca apoi să fie generat textul și introdus în email, dacă e cazul.

Help me write pentru GMAIL.
Foto via 9to5Google

Ideea e bună și îi va ajuta pe analfabeți să scrie texte care să îi facă mândri. Și sunt absolut sigur că de îndată ce va fi disponibil pentru toată lumea, ˝Help me write˝ va fi un succes imens și o grămadă de mesaje vor arăta similar.

Partea bună: nu vor mai fi greșeli de scriere și toți ˝internauții˝ vor putea folosi timpul astfel câștigat să mai vizioneze două trei imbecilități pe TikTok.

Asta ca să știți – iar pentru moment AI-ul nu e disponibil și în aplicațiile mobile Google Docs. E probabil o chestiune de timp până va ajunge și acolo.

Iar dacă vreți să aflați mai multe despre ˝Help me write˝ puteți citi informațiile oferite de Google aici și aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep