HomeFeaturedFocusAsigurare suplimentară pentru cei care cumpără un Motorola Razr 40 Ultra

Asigurare suplimentară pentru cei care cumpără un Motorola Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultra

Cei de la Motorola derulează în România o campanie interesantă pentru utilizatorii care achiziționează un Motorola Razr 40 Ultra și le oferă acestora o asigurare suplimentară care se poate dovedi utilă în eventualitatea unor incidente neplăcute.

Motorola știe că accidentele pe care telefoanele le pot suferi sunt o problemă pe care utilizatorii o experimentează. Brandul vine în întâmpinarea cumpărătorilor care aleg să achizitioneze în luna iunie un Razr 40 Ultra, cu asigurarea ADP (advance device protection) pentru un an de zile.

Mai exact, în perioada 1 – 30 iunie, utilizatorii care achiziționează un Razr 40 Ultra de la partenerii autorizați beneficiază de asigurare ADP (advance device protection) gratuită pentru un an. Astfel, dacă smartphone-ul este deteriorat neintenționat, dacă este afectat de infiltrarea apei, de o supratensiune electrică sau dacă ecranul OLED/POLED integrat se defectează ca urmare a acțiunii accidentale a utilizatorului, Motorola va repara sau va înlocui gratuit produsul. Motorola va accepta până la două (2) solicitări de reparare a produsului prin intermediul acestei campanii, pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Te poți bucura astfel de razr 40 ultra, fashion statement-ul tău, fără grija accidentelor. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei gasiți aici.

Noul Motorola Razr 40 Ultra poate fi achiziționat din magazinele Altex, eMAG, Orange și Digi la un preț recomandat de 5999,90 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep