HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 8 și Pixel 8 Pro, detalii despre camerele foto

Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro, detalii despre camerele foto

Au ieșit la iveală o serie de detalii despre sistemele foto ale lui Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Detalii destul de complete, s-ar putea spune, care nu prea mai lasă loc de mister asupra acestui aspect al noii generații de telefoane de la Google.

Google Pixel 8

Detaliile sunt foarte bine documentate în fotografia de mai sus. Parcă nici nu mai are rost să insistăm asupra lor. Cele două telefoane primesc un senzor principal de generație nouă, un ISOCELL GN2 în loc de un GN1, cu aceeași rezoluție de 50 MP.

Google Pixel 8 păstrează camera ultrawide de la generația anterioară, un Sony IMX386 cu rezoluție de 12 MP. La fel și camera selfie, un Samsung 3J1 de 11 MP, care rămâne la fel și la modelul Pixel 8 Pro. Modelul Pro însă primește un nou senzor ultrawide, de 64 MP (model Sony IMX787), dar păstrează camera telephoto de 48 MP (senzor Samsung GM5) capabil de un zoom optic 5x.

Tot la modelul Pro mai apare un senzor 3D ToF de generație nouă (8×8), model VL53L8. S-a elucidat și misterul senzorului de tip termometru care a făcut subiectul unor zvonuri. Și care va fi doar un termometru. Nici vorbă de o cameră foto termală.

Acestea fiind spuse, mai ales Google Pixel 8 Pro pare să fie chiar interesant. Și să confirme focusul celor de la Google pe abilitățile fotografice.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep