HomeFeaturedFocusXiaomi 13 Ultra testat de DxOMark

Xiaomi 13 Ultra testat de DxOMark

Xiaomi 13 Ultra

Flagshipul absolut al companiei chineze, modelul Xiaomi 13 Ultra, a fost lansat cu ambiții destul de mari în zona de fotografie. Ei bine, pe cei de la DxOMark se pare că nu i-a impresionat chiar atât de mult. Telefonul tocmai a fost testat din acest punct de vedere. Este la înălțime, să fim bine înțeleși. Dar ocupă doar locul 14 în clasamentul acestei prestigioase publicații. După generația anterioară de telefoane de la Apple, modelele iPhone 13 Pro și 13 Pro Max.

Locul 14 într-un top al celor mai bune telefoane din punct de vedere al abilităților foto este chiar OK. Problema pentru cei de la Xiaomi este însă alta. Vârful de gamă actual nu a reușit să se ridice la nivelul celui cu două generații în urmă. Modelul Xiaomi Mi 11 Ultra a scos la momentul lui un scor cu un punct mai bun. Asta pare să fie o problemă.

ÃŽn rest, Xiaomi 13 Ultra este un flagship veritabil.

Iar despre felul în care au fost analizate și punctate abilitățile sale foto, care au fost minusurile și care au fost plusurile sistemului de camere, aveți link-ul sursă de mai jos.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep