HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 12 a fost anunțat oficial

Xiaomi Redmi 12 a fost anunțat oficial

Xiaomi Redmi 12

Compania chineză a anunțat oficial modelul Xiaomi Redmi 12. Un telefon care se lansează în piețele asiatice, dar care are promisă și o disponibilitate în Europa. Ba chiar s-a vehiculat că va costa 199 euro când va ajunge pe continentul nostru.

Dispozitivul este un mid-range 4G destul de convențional, care încearcă să maximizeze ceea ce are de oferit la prețul menționat mai sus. Are un chipset MediaTek Helio G88, o memorie RAM de 4 GB sau de 8 GB, o memorie internă de 128 GB sau de 256 GB și un acumulator de 5000 mAh, care se încarcă cu 18W. Există la bord și un slot pentru card microSD, dar este unul de tip hibrid.

Sistemul de operare de pe Xiaomi Redmi 12 este un Android 13 cu interfața proprietară peste el.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 6.79 inchi, rezoluție 2460 x 1080 pixeli și rată de refresh de 90 Hz. Telefonul are o certificare IP53.

Camera selfie este de 8 MP și este găzduită de un orificiu discret, poziționat central. Pe spate avem un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Mai rămâne de văzut doar când vom avea telefonul disponibil în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep