HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 8 Pro, detalii tehnice complete

Google Pixel 8 Pro, detalii tehnice complete

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro este viitorul flagship al companiei americane, care ar trebui să își facă apariția oficială în luna octombrie a acestui an. Astăzi avem parte de un leak care confirmă detaliile tehnice știute până acum și care aduce și câteva informații noi. Imaginea pare una destul de completă, așa că putem face o scurtă trecere în revistă a configurației viitorului terminal.

La nivel de nucleu hardware, viitorul smartphone va miza pe un chipset proprietar Tensor G3 cu coprocesor Titan pentru partea de securitate. Memoria RAM va fi de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare va avea două opțiuni: una de 128 GB și una de 256 GB. Cel mai probabil nu va exista un slot pentru card microSD. Iar sistemul de operare va fi un Android 14 încă din cutie.

Google Pixel 8 Pro va avea un display LTPO OLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție QHD+. Rata de refresh va fi de 120 Hz. Camera foto frontală va fi integrată într-un orificiu discret și va avea un senzor de 11 MP. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display.

Pe partea din spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP. Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 64 MP și de un telephoto de 48 MP. Pentru focus va exista un al patrulea senzor, de tip 3D ToF.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4950 mAh, care se va putea încărca cu 27W. O valoare ușor ciudată, dar vehiculată de această sursă.

Ca noutate, Google Pixel 8 Pro ar putea avea un senzor de temperatură, cel mai probabil la un loc cu cel 3D ToF, pe spatele telefonului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep