HomeFeaturedFocusCall of Duty ramane pe PlayStation pentru inca 10 ani. Teoretic.

Call of Duty ramane pe PlayStation pentru inca 10 ani. Teoretic.

Poate că ați urmărit discuțiile pe marginea subiectului Microsoft – Activision – Sony în care cei din urmă încearcă să blocheze achiziția de 69 miliarde USD (cea mai mare din istorie în acest moment) a Activision de către Microsoft pe motiv că ar distruge piața concurențială, realizând jocuri numai pentru Xbox. În ciuda faptului că Microsoft a oferit Sony un contract pe 10 ani în care garanta dezvoltarea tuturor titlurilor existente pe PlayStation, Sony a pornit în mai multe țări un proces prin care dorește blocarea achiziției.

După deliberările din SUA și Marea Britanie, Microsoft are câștig de cauză și prin urmare Sony a semnat un contract prin care acceptă continuarea Call of Duty pentru 10 ani. informația a fost furnizată zilele trecute de către Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming,

Ce mi se pare hilar în toată povestea asta este că Sony a avut pe masă un contract de 10 ani pentru toate titlurile Activision-Blizzard existente în acest moment pe PlayStation și nu l-a semnat. După proces a ajuns să semneze doar pentru menținerea Call of Duty, celelalte jocuri fiind în situația de a nu mai avea continuări pe PlayStation.

Are dreptate Sony? Bineînțeles că are la nivel teoretic. Nu cred că e cineva care să creadă că Microsoft a dat 69 de miliarde USD pe Activision-Blizzard ca să ofere jocuri de calitate competiției. Au cumpărat acest conglomerat pentru a putea oferi jocuri exclusive pentru Xbox.

Acum rămâne să vedem care vor fi acestea și care va fi calitatea lor. Că dacă ne uităm în urmă, Microsoft nu a prea avut jocuri exclusive pe Xbox, care să atragă și să facă consumatorii să migreze către platforma lor, în timp ce Sony a adus Last Of Us, Gods of War, Ghost of Tsushima și multe altele.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep