HomeCloud & MobilityMicrosoft Teams are acum un plugin de infrumusetare: Maybelline Beauty App

Microsoft Teams are acum un plugin de infrumusetare: Maybelline Beauty App

Se pare că pandemia COVID-19 a schimbat foarte multe lucruri în ceea ce înseamnă modul în care muncim și atitudinea față de muncă – unul dintre ele este că putem munci de acasă, fără să trebuiască să ne îmbrăcăm corespunzător sau să arătăm într-un anumit fel. Datorită acestui lucru nu mă miră să văd că Maybelline a lansat aplicația Teams Beauty App care îi va ajuta pe aceia(acelea mă gândesc?) care vor să arate bine oricum, chiar și atunci când nu au timp să se aranjeze înaintea unei ședințe.

Odată instalată aplicația în interiorul Teams for Enterprise (ca fapt divers, eu încă nu am găsit-o în magazinul Microsoft), apelurile video pot fi personalizate cu un aspect deosebit. În spate există engine-ul Modiface AI care are capacitatea de a aplica corect toate filtrele necesare.

Și ca lucrurile să fie clare, aplicația e optimizată pentru mai multe tipuri de configurație a feței și ton al pielii, pentru a răspunde cerințelor unei game variate de utilizatori.

Acum sunt disponibile doar 12 variante de machiaj, din care utilizatorul poate să selecteze ceea ce își dorește și după cum e și normal, dacă soluția pare potrivită, cei interesați pot obține exact codurile produselor pe care le pot comanda din magazine ca să își recreeze machiajul în realitate.

Până la urmă dacă tot Instagramul și TikTok-ul sunt pline de filtre, de ce aceleași persoane nu le-ar putea folosi și în Teams?

via Maybelline

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep