HomeMobileAndroidNothing Phone 2 e oficial: Snapdragon 8+ Gen 1 la 600 USD!

Nothing Phone 2 e oficial: Snapdragon 8+ Gen 1 la 600 USD!

Nothing Phone 2 e oficial: vine cu Snapdragon 8+ Gen 1 și poate fi precomandat în SUA de la 600 USD (plus taxe).
Nothing Phone 2 e oficial: vine cu Snapdragon 8+ Gen 1 și poate fi precomandat în SUA de la 600 USD (plus taxe).

Acum câteva ore a fost evenimentul de lansare al noului Nothing Phone 2, smartphone-ul Android care vrea să fie un punct de reper pentru pasionați. În primul rând vine cu o carcasă transparentă și are un upgrade semnificativ în ceea ce privește cipset-ul: Snapdragon 8+ Gen 1. Și ar trebui să fie un upgrade de performanță de 80% față de modelul de anul trecut, echipat cu Snapdragon 778G+.

Folosirea unui cipset mai puternic permite înregistrare video la 4K și 60 fps, cu opțiuni de salvare a pozelor RAW HD (cu 8 imagini).

Nu puteau să lase camera deoparte, așa că Nothing Phone 2 vine cu o cameră îmbunătățită – 50MP cea principală și 50MP cea ultra-wide, cu 2x zoom, autofocus, în timp ce camera selfie are acum un senzor de 32MP (față de doar 16MP ai modelului precedent).

Display-ul este de 6.7 inci, LTPO OLED cu suport de afișare la 120Hz, rezoluție 2412×1080 pixeli și densitate de doar 394 ppi. Spatele este construit din sticlă specială prin care setul de LED-uri se vede foarte bine – apropo de asta, software-ul permite crearea de secvențe luminoase speciale, pentru a anunța apelurile de la utilizatori.

La nivel software, Nothing Phone 2 vine cu un Android personalizat sub forma Nothing OS 2.0, în care sunt disponibile opțiuni avansate de personalizare: ecrane home, teme, dimensiunea icon-urilor și a fonturilor, organizarea pe directoare, widget-uri mai complexe, inclusiv pe lock screen etc.

Bateria este una de 4700 mAh și datorită folosirii tehnologiei de încărcare rapidă, poate fi încărcată complet în 55 de minute. Există și wireless charging: 15W pentru încărcare și 5W pentru reverse wireless charging.

Dar poate că cel mai important lucru legat de Nothing Phone 2 este prețul: începe de la 600 USD pentru modelul cu 8GB RAM și 128GB pentru stocare. E deja disponibil pentru comandă în SUA.

Și încă ceva: evenimentul de lansare l-a avut invitat pe celebrul vlogger Casey Neistat. Uitați despre ce e vorba:

via Nothing

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep