HomeFeaturedFocusVivo iQOO 11S a fost anunțat oficial

Vivo iQOO 11S a fost anunțat oficial

Vivo iQOO 11S

Compania chineză a prezentat un nou model de top, Vivo iQOO 11S. Un telefon care, deși are șanse destul de mici de a ajunge în Europa pe cale oficială, merită câteva clipe de atenție pentru ceea ce propune. În plus, sunt convins că va servi drept inspirație pentru un model care va fi disponibil și în piețele europene.

Dispozitivul se bazează pe chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Memoria RAM poate urca până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare până la 1 TB. Destul de impresionant, trebuie să recunoaștem.

Ecranul lui Vivo iQOO 11S este un LTPO4 AMOLED cu diagonala de 6.78 inchi. Are o rezoluție de 3200 x 1440 pixeli și o rată de refresh de 144 Hz. Performanțele sale sunt susținute de procesorul secundar proprietar Vivo V2 (imaging processor). Un orificiu discret ascunde o cameră selfie de 16 MP.

Pe spate avem un sistem de trei camere. Senzorul principal de 50 MP (Sony IMX 866, 1/1.49″, 1.0µm pixels) este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de un telephoto de 13 MP (zoom 2x).

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Autonomia cade în sarcina unui acumulator de 4700 mAh, care se poate încărca cu până la 200 MP.

Vivo iQOO 11S va fi pus în vânzare pe 11 iulie, în China. Prețurile pleacă de la aproximativ 525 dolari și ajung până la 665 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă.

Pe lângă acest model, compania chineză a prezentat și un flagship killer ceva mai accesibil, modelul Vivo iQOO Neo 7 Pro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep