HomeFeaturedFocusHonor MagicPad 13 își va face apariția pe 12 iulie

Honor MagicPad 13 își va face apariția pe 12 iulie

Honor MagicPad 13

Compania chineză desprinsă din Huawei își va prezenta oficial noua generație de telefoane foldable în cadrul unui eveniment ce va avea lor pe 12 iulie. Există informații tot mai clare, inclusiv un teasing oficial din partea companiei, cum că vom vedea și alte produse lansate în cadrul acelui eveniment. Honor MagicPad 13 pare să fie cel mai interesant dintre acestea. O tabletă Android high-end, cu display de dimensiuni mari.

Vor fi și alte produse interesante din partea companiei. Un televizor cu design premium (ajuns la generația a cincea), dar și un ceas smart cu suport pentru eSIM, modelul Honor Watch4.

Revenind totuși la tableta noastră, dimensiunea generoasă a ecranului (care va fi de 13 inchi), transformă Honor MagicPad 13 într-un concurent pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra sau Huawei MatePad Pro 12.6. Și, de ce nu, poate chiar și pentru Apple iPad Pro 12.9.

Cu aceasta din urmă par să existe și niște asemănări la nivel de design, mai ales în zona muchiilor laterale. Cel puțin asta lasă la vedere teasingul oficial pe care îl vedeți în fotografia de mai sus.

Se disting din același teasing și marginile destul de subțiri ale ecranului.

În plus, la fel ca orice tabletă high-end de dimensiuni mari, este de așteptat ca și Honor MagicPad 13 să vină cu suport pentru stylus. Dar și cu un stylus compatibil care se va achiziționa separat. Precum și cu o husă de tip cover, cu tot cu tastatură inclusă.

Deocamdată acestea sunt speculații. Dar în câteva zile vom avea confirmarea oficială, precum și toate informațiile lipsă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep