HomeFeaturedFocusAge of Empires IV e disponibil pe Xbox și în Game Pass

Age of Empires IV e disponibil pe Xbox și în Game Pass

Age of Empires IV a fost lansat în 2021 pentru PC și era și în Game Pass, astăzi avem o versiune nouă, îmbunătățită, disponibilă și pe consolele Xbox One/S/X. Asta înseamnă că pe lângă suportul pentru navigarea cu maus și tastatură a venit și cel pentru controller-e și mai mult, există opțiunea de a juca cu prietenii de pe PC/Xbox prin cross-play.

Nu îmi dau seama cât de ușor este să controlezi un joc de tip RTS pe consolă, cu un controller, dar cred că merită încercat în primul rând din prisma unei grafici mai bune. Ideea pe care Microsoft a mers pentru optimizarea experienței pentru consolă este că a creat un sistem de funcții standard, care pot fi asociate ușor omuleților pe care îi controlăm în joc. Prin simpla apăsare a unor butoane, aceste direcții sunt asociate automat omuleților selectați.

Ce vine în plus în această nouă versiune, vizavi de experiența de joc, este în primul rând un set extins de opțiuni care includ niveluri de dificultate, posibilitatea de a asculta informații utile în timpul jocului, spuse de povestitor și chiar un mod high-contrast pentru persoanele cu dizabilități.

Age of Empires IV poate fi jucat împreună cu 7 prieteni atât în mod cooperativ (PvP) cât și unii împotriva celorlalți (PvE) pe Xbox X/S și doar cu trei prieteni pe Xbox One.

Alt lucru interesant: Age of Empires IV merge 4K pe Xbox Series X, 1080p pentru Xbox Series S, 1440p pentru Xbox One X (toate la 60fps) și doar 900p pentru Xbox One (cu 30fps).

Pentru pasionații jocurilor RTS care s-au bucurat de primele titluri Age of Empires, această lansare e fără îndoială o bucurie. Abia aștept să văd cum merge, mai ales că zilele acestea testez și Asus ROG Ally.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep