HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ listate accidental

Samsung Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ listate accidental

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Pe pagina web din Ungaria a celor de la Samsung au fost listate două modele viitoare de tablete Android. Unele destul de așteptate de către publicul care încă mai crede în această categorie de produse. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+. Ocazie cu care aflăm și câteva informații de natură tehnică despre cele două dispozitive.

Ambele tablete vin cu două combinații posibile de memorii. Una cu 8 GB de RAM și capacitate de stocare de 128 GB și una ceva mai atractivă, cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă. De asemenea, ambele tablete au patru opțiuni de culoare: Mint, Lavender, Grey/Graphite și Silver.

În ceea ce privește conectivitatea, atât Samsung Galaxy Tab S9 FE, cât și Galaxy Tab S9 FE+ vor avea versiune WiFI only și versiune 5G.

Alte trăsături comune vor fi chipset-ul proprietar Exynos 1380, suportul pentru S Pen, viteza de încărcare a acumulatorului de 45W și probabil sistemul de operare.

La nivel de diferențe știm că Tab S9 FE va avea un display de 10.9 inchi, iar modelul Tab S9 va fi echipat cu un ecran de 12.4 inchi. Modelul Plus va avea pe spate un sistem dual-camera, în timp ce Samsung Galaxy Tab S9 FE va avea o singură cameră pe spate. Diferența de ecran va atrage după sine și o diferență la nivel de capacitate a acumulatorului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep