HomeFeaturedFocusAu început înscrierile la Edu-Transformers Award powered by LG

Au început înscrierile la Edu-Transformers Award powered by LG

LG

În perioada 20 iulie – 1 septembrie 2023 au loc înscrierile la competiția Edu-Transformers Award powered by LG. Un eveniment ce promovează educația ca pilon central al dezvoltării societății și este dedicat inovatorilor pasionați care dezvoltă inițiativele revoluționare privind îmbunătățirea experiențelor de învățare în contextul tranziției digitale și a transformării tehnologice, indiferent dacă este vorba de un proiect care abordează inegalitatea educațională, un program specializat în promovarea alfabetizării digitale sau aplicații pe bază de inteligență artificială dedicate adulților.

Înscrierile se realizează exclusiv online, fie prin înregistrarea unui videoclip tip pitch în care participanții trebuie să prezinte inițiativa, caracterul inovator, gradul de sustenabilitate/componenta verde și strategia de scalabilitate a proiectului lor, fie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului.Toți pasionații de educație, antreprenorii, profesorii, studenții și profesioniștii sunt încurajați să își înscrie inițiativele pe platformă până pe data de 1 septembrie.

Câștigătorii vor avea ocazia de a-și prezenta ideile și inițiativele în fața a 700 de oameni așteptați în cadrul conferinței consolid8 Talks desfășurată la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, în data de 23 septembrie 2023. Pe lângă recunoaștere, vizibilitate și validare, câștigătorii vor fi recompensați de către LG Electronics România cu premii în valoare de până la 1500 euro.

Competiția Edu-Transformers Award este un eveniment dedicat promovării inițiativelor care contribuie la îmbunătățirea procesului educațional pentru un viitor mai bun și o modalitate de a celebra eforturile de inovare în domeniul învățământului. Prin acest concurs sunt evidențiate ideile și inițiativele revoluționare care vor schimba experiența de învățare pentru generațiile viitoare.

Evenimentul este organizat de către consolid8 Festival alături de LG Electronics România.

Pentru mai multe informații referitoare la evenimentele consolid8 Festival puteți urmări pagina de facebook și pagina web dedicată.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep