HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S24 Ultra va avea un telephoto de 50 MP

Samsung Galaxy S24 Ultra va avea un telephoto de 50 MP

Samsung Galaxy S24 Ultra

Un nou zvon despre viitorul vârf de gamă al companiei coreene apare la orizont. Se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra va fi echipat cu un senzor telephoto cu rezoluție de 50 MP. Care va fi capabil de un zoom optic 3x. Saltul este unul important, dacă ne gândim că rezoluția senzorului similar de la generația actuală, Galaxy S23 Ultra, a fost de doar 10 MP. Cu toate acestea, zoom-ul optic a fost tot de 3x, deci aici nu avem un salt. Primele zvonuri pe marginea acestui subiect vorbeau totuși despre un zoom optic 5x.

Informația pare destul de credibilă, din moment ce vine de la o sursă cu un istoric foarte bun. Este vorba despre celebrul leakster Ice Universe.

Până acum s-a zvonit că senzorul principal de 200 MP va fi păstrat și la viitorul flagship Samsung Galaxy S24 Ultra. La fel și senzorul telephoto de tip periscop (zoom optic 10x), la care vom avea mici îmbunătățiri în zona de fine tunning.

Surprize mai ar putea apărea doar la senzorul ultrawide, care la S23 Ultra are o rezoluție de 12 MP. Și evident, îmbunătățirile majore vor apărea și în zona de optimizări software.

Zvonurile vorbesc despre îmbunătățiri software în zona de selfie-uri și la apelurile video.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep