HomeFeaturedFocusGalaxy S24 va veni în Europa cu Exynos 2400

Galaxy S24 va veni în Europa cu Exynos 2400

Galaxy S24

Se pare că echiparea integrală a seriei de top Galaxy S cu chipset-uri Qualcomm a fost o poveste care a ținut foarte puțin. Samsung va reveni la echiparea cu Exynos-uri chiar de la seria Galaxy S24. Iar cumpărătorii din Europa vor primi telefoane cu chipset Exynos 2400. Este deocamdată o informație care circulă la nivel de zvon. Dar pare să fie tot mai frecventă, așa că vom avea probabil și o confirmare oficială a ei.

Cel mai recent acest subiect a fost adus în atenția publicului de o sursă cu un istoric foarte bun. Este vorba despre Ice Universe, care pretinde că are informații corecte, direct de la sursă. Statistica este de partea sa, așa că putem lua de bună această informație.

Este confirmată și arhitectura lui Exynos 2400, care va echipa modelele europene de Galaxy S24. Și nu doar pe cele europene. Vom avea un nucleu de top (prime core), care va rula la 3.16 GHz. Apoi două nuclee Cortex A720 tactate la 2.9 GHz. Alte trei nuclee Cortex A720 vor rula la 2.6 GHz. La final avem patru nuclee Cortex A520 cu o frecvență de tact de 1.95 GHz.

Alte detalii de la aceeași sursă vorbesc despre o luminozitate de top a ecranelor acestei serii de 2400 niți. Este confirmată și rezoluția ecranului lui Galaxy S24+, care va fi de 3120 x 1440 pixeli.

O altă sursă vorbește despre echipările de memorii pentru modelul Ultra. Care se pare că încep de la 8 GB de RAM cu 128 GB memorie internă (pentru un preț de pornire mai mic). Următoarele opțiuni vor avea 12 GB de RAM și o capacitate internă de stocare ce va ajunge până la 2 TB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep