HomeEvenimenteLansarea iPhone 15 si Watch Ultra 2 e confirmata pe 12 septembrie:...

Lansarea iPhone 15 si Watch Ultra 2 e confirmata pe 12 septembrie: Apple a trimis invitațiile

Tradiționalul eveniment din toamnă al Apple e confirmat: 12 septembrie. Sub denumirea Wanderlust o să vedem noua generație iPhone, Watch și altele.
Tradiționalul eveniment din toamnă al Apple e confirmat: 12 septembrie. Sub denumirea Wanderlust o să vedem noua generație iPhone, Watch și altele.

Apple a trimis ieri invitațiile pentru lansarea iPhone 15 ce va avea loc pe 12 septembrie și va fi ținută fizic, dar cu materiale preînregistrate. Jurnaliștii și bloggerii invitați vor avea ocazia să vadă primii produsele și să se joace puțin cu ele.

De ce spunem că este despre iPhone 15? Pentru că în ultimii ani evenimentul din toamnă a fost despre telefoanele smart și în acest an așteptăm modelele de 6.1 inci, cel de 6.7 inci (iPhone 15 Plus), 6.1 inci (iPhone 15 Pro) și bineînțeles iPhone 15 Pro Max (6.7 inci) ce vor avea toate Dynamic Island, suport de încărcare USB-C (depinde acum în ce variantă mascată) și noul cip 5G de la Qualcomm.

Schimbări minore la capitolul design vor fi fără îndoială dezvăluite, noua platformă A17 pentru modelele Pro, alături de o creștere substanțială a prețului pentru fiecare model.

Tot la acest eveniment vom vedea și noile generații ale ceasurilor smart Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2.

Ca de obicei, evenimentul va avea loc de la ora 20:00 a României și va putea fi urmărit live pe site-ul Apple. Și tot ca de obicei eu vă aștept pe X/Twitter (@balanionut) ca să comentăm lansarea.

Treceți-vă în calendar data de 12 septembrie, ora 20:00.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep