HomeFeaturedFocusHuawei Watch GT3 Pro primeste un nou update de firmware: 3.0.0.101(C00M06)

Huawei Watch GT3 Pro primeste un nou update de firmware: 3.0.0.101(C00M06)

Zilele trecute am văzut că există un update nou pentru smartwatch-ul Huawei Watch GT3 PRO, adică versiunea 3.0.0.101(C00M06) care vine cu o listă mare de îmbunătățiri și bug fix-uri. L-am instalat abia aseară, până acum nu am văzut niciun fel de problemă, e însă totuși prea devreme să mă pronunț.

Conform detaliilor asociate acestui nou firmware, 3.0.0.101(C00M06) introduce un mod sleep care poate fi activat pe ceas, direct din setări. Vine apoi un algoritm care detectează faptul că ceasul nu este purtat cum trebuie în timpul exercițiilor, în așa fel încât să poată măsura cât mai bine activitatea fizică.

Vin apoi opțiuni legate de notificări: se pot prelua pe telefon apeluri pentru diferite aplicații de socializare și posibilitatea de a vedea de pe ce rețele vin anumite notificări, asociate cu niște emoji-uri.

Nu în ultimul rând, anumite aplicații pot fi lansate mai simplu prin intermediul shortcut-urilor. La nivel de optimizări, vorbim despre finisarea algoritmilor de detecție/înregistrare a înnotului, monitorizarea bătăilor inimii și a datelor SpO2.

Una peste alta sunt multe chestii utile, așa că eu vă recomand să înstalați acest update dacă nu ați făcut-o până acum.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep