HomeFeaturedFocusSony Xperia 5 V a trecut prin Geekbench

Sony Xperia 5 V a trecut prin Geekbench

Sony Xperia 5 V

La doar o zi distanță după ce compania japoneză a anunțat că modelul Sony Xperia 5 V va fi lansat pe 1 septembrie, o unitate a acestui model a fost testată în Geekbench. Așa că faptul că oficialii companiei au fost destul de secretoși cu detaliile tehnice nu a prea contat. Testele Geekbench lasă la vedere câteva informații de natură tehnică despre telefon.

Știm astfel că acest model se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. Dar este posibil ca în momentul lansării să fie disponibile mai multe combinații de memorii. Implicit, mai multe opțiuni de memorie RAM.

Sony Xperia 5 V va rula un Android 13. Peste care, probabil că se va regăsi interfața proprietară a companiei japoneze.

Despre telefon nu sunt foarte multe alte informații. Dar avem un leak de promo video care lasă și el la vedere câteva detalii de construcție. Îl găsiți mai jos!

La nivel de zvonuri circulă informații despre o viteză de încărcare a acumulatorului de 33W. Și despre o opțiune de top de memorie RAM de 16 GB. Dar probabil că aceste detalii vor fi clarificate de-abia în momentul apariției oficiale a lui Sony Xperia 5 V.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep