HomeFeaturedFocusMicrosoft a scapat StagingTool, instrumentul cu care activeaza functii noi din Windows...

Microsoft a scapat StagingTool, instrumentul cu care activeaza functii noi din Windows 11

Săptămâna trecută, în urma unui concurs buh bash din Feedback Hub, a apărut informația că ar exista un instrument numit StagingTool, inclusiv cu link de download. Acesta permite activarea unor funcții ascunse, ce nu sunt active fie pentru că nu sunt implementate complet, fie pentru că Microsoft a decis să nu le facă disponibile tuturor utilizatorilor.

Instant aplicația a fost descărcată și în ciuda faptului că link-ul a fost dezactivat, StagingTool poate fi găsit în rândul entuziaștilor. Totodată a apărut și mențiunea legată de ˝Moments˝, modalitatea prin care Microsoft va lansa funcții noi în Windows 11.

Pentru cine e interesat să încerce, în ideea că face rost de StagingTool, vreau să vă spun că activarea sau dezactivarea funcțiilor din Windows 11 se face pe baza unor ID-uri. Neapărat vorbim despre build-urile Windows 11 Insider Preview, ale căror funcții pot fi identificate după ID-uri direct în GitHub.

Diferența dintre StagingTool și instrumente precum ViveTool sau Mach2 (care în esență fac același lucru) este că primul aparține Microsoft și folosește metodele oficiale de activare a funcțiilor.

Dacă vă interesează, faceți un test și vedeți ce iese.

via wc

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep