HomeFeaturedFocusVivo V29 lansat oficial direct în Europa

Vivo V29 lansat oficial direct în Europa

Vivo V29

Compania chineză a lansat oficial, direct în Europa, modelul Vivo V29. Manevra pare să fie un soi de declarație din partea companiei în ceea ce privește viitorul ei în Europa, pentru a combate parcă zvonurile care vorbesc despre renunțarea la piețele europene. Important este, pentru publicul de aici, că există o nouă opțiune de mid-range interesant.

Telefonul pune destul de mult accent pe zona de fotografie. Are pe partea din spate un LED flash special, numit Aura Light, de formă circulară, fix ca cele două camere de deasupra lui. Acesta poate, prin intermediul funcției Smart Color Temperature Adjustment, să adapteze cantitatea de lumină (și temperatura acesteia) necesară pentru o fotografie cât mai reușită. Dacă adăugăm aici și senzorul frontal de 50 MP, aceste ambiții în zona de fotografie sunt evidente.

La interior Vivo V29 se bazează pe un chipset Snapdragon 778G de la Qualcomm, asortat cu o memorie RAM de 8 GB. Aceasta poate fi extinsă virtual cu încă 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Telefonul oferă suport pentru eSIM, iar nucleul hardware este ținut în viață de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care se poate încărca cu până la 80W.

Ecranul telefonului este un AMOLED de 6.78 inchi și rezoluție 1.5K, mai mare decât fullHD+, care are marginile laterale curbate, pentru un aspect și mai elegant. Plus o rată de refresh de 120 Hz. Un orificiu central ascunde camera selfie de 50 MP. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran. Pe partea din spate avem un senzor principal de 50 MP, fără detalii despre restul de camere foto.

Vivo V29 este disponibil în două opțiuni de culoare, Peak Blue și Noble Black. Alte detalii despre telefon nu avem pentru moment.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep